top of page
  • White Instagram Icon
  • Facebook - White Circle

Carlijn 

Mijn naam is Carlijn Straathof- van der Beek, 37 jaar oud. Getrouwd met Niels en samen hebben wij vier kinderen, Liam, Lilly, Lexie en James. Wij wonen inmiddels ruim twee jaar met plezier in Warmond.

Sporten/bewegen is eigenlijk altijd een onderdeel geweest van mijn leven, dankzij mijn ouders die dit ook altijd stimuleerde. Fanatiek sporten met een doel was voor mij erg belangrijk. Zo heb ik ook in 2008 een sportopleiding (CIOS) afgerond en een tijd als bewegingsagoog gewerkt. Hierna heb ik ruim 9 jaar met veel plezier bij de politie gewerkt als hoofdagent. Hier speelde fit zijn en sporten ook altijd een belangrijke rol en was ik altijd al bezig anderen te stimuleren fitter te worden. Nadat ik ontslag nam bij de politie was ik bijna klaar met het afronden van de opleiding tot voedingscoach. Affiniteit met sporten en gezonde voeding, maar soms ook iets te obsessief waardoor ik veel vanuit mijn hoofd deed in plaats van echt uit mijn hart. Hier kwam ik achter toen ik 4 jaar geleden begon met yoga. De keuze voor mij om een yogales te gaan volgen heeft mij toen zoveel inzichten gegeven. Ik ben vervolgens meer in de natuur gaan lopen en ging meer (hard)lopen en sporten vanuit mijn hart, dit voelde voor mij als thuiskomen. Ik kreeg veel meer rust en ik werd hier veel gelukkiger van. Tevens begon ik ook met dagelijks mediteren en ademhalingsoefeningen, dit heeft mij ook zoveel gebracht. Qua sport doe ik van alles. Tennis, (hard)lopen en boksen doe ik momenteel graag.

Via mijn zus Kim, tevens SlowRun coach in Den Haag, ben ik in aanraking gekomen met het concept SlowRun. Juist die afwisselende combinatie van SlowRun sprak mij gelijk aan. SlowRun is ook niet blessuregevoelig, in tegenstelling tot hardlopen. Het is tijd voor jezelf om zonder prestatiedruk fit te blijven en zacht voor jezelf te zijn en alle mooie elementen terug te laten komen.

Ik heb met een hele leuke groep vrouwen, in Breda de opleiding tot SlowRun coach gevolgd. Mijn missie is het stimuleren van SlowRunnen, Het bewegen, het buiten zijn in de natuur, het jezelf (weer) voelen, jezelf te accepteren, want je bent mooi zoals je bent.

Als jouw coach heb ik veel sportervaring, heb ik veel kennis over gezonde voeding, sta ik positief in het leven, ben ik enthousiast en wil ik je graag fitter maken en mindful laten genieten van de natuur. Hopelijk tot snel!

Sportieve groet.

Heb je vragen? Bel me gerust 06 51565123

Jouw tijd, jouw tempo.

bottom of page